Logo da.boatexistence.com

Hvad er leksikografisk sorteret rækkefølge?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er leksikografisk sorteret rækkefølge?
Hvad er leksikografisk sorteret rækkefølge?

Video: Hvad er leksikografisk sorteret rækkefølge?

Video: Hvad er leksikografisk sorteret rækkefølge?
Video: 40 Ultimate Word Tips og tricks til 2020 2024, Juli
Anonim

I matematik er den leksikografiske eller leksikografiske rækkefølge en generalisering af ordbøgernes alfabetiske rækkefølge til sekvenser af ordnede symboler eller mere generelt af elementer i et tot alt ordnet sæt. Der er flere varianter og generaliseringer af den leksikografiske rækkefølge.

Hvad er et eksempel på leksikografisk rækkefølge?

Når den anvendes på tal, er leksikografisk rækkefølge stigende numerisk rækkefølge, dvs. stigende numerisk rækkefølge (tal læst fra venstre mod højre). F.eks. er permutationerne af {1, 2, 3} i leksikografisk rækkefølge 123, 132, 213, 231, 312 og 321 Når de anvendes på delmængder, er to delmængder ordnet efter deres mindste elementer.

Hvad mener du med leksikografisk rækkefølge?

Leksikografisk rækkefølge betyder ordbog som bestilling på typer, der har flere elementer i en defineret rækkefølge. Hvis det første element i en sekvens A er mindre end det første element i en sekvens B, er A leksikografisk mindre end B.

Hvordan sorterer du en leksikografisk rækkefølge?

Den metode, der bruges i dette program, er meget enkel. Opdel strengene ved hjælp af splitfunktion. Derefter sorteres ordene i leksikografisk rækkefølge ved hjælp af sorter. Gentag ordene gennem loop, og udskriv hvert ord, som allerede er sorteret.

Hvad er leksikografisk rækkefølge i automater?

Den leksikografiske rækkefølge er en ordensrelation på ord. Bevis. Ifølge definitionen af ordensrelation i Rudin er der to ting, vi skal bevise. Den første er, at hvis X og Y er to adskilte ord, så enten X<Y eller Y <X, men ikke begge.

Anbefalede: