Logo da.boatexistence.com

Hvorfor har du brug for et plenumkabel?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor har du brug for et plenumkabel?
Hvorfor har du brug for et plenumkabel?

Video: Hvorfor har du brug for et plenumkabel?

Video: Hvorfor har du brug for et plenumkabel?
Video: MESH - hvad er det, og hvorfor har du brug for det? Elgiganten forklarer 2024, Kan
Anonim

Plenum-klassificeret kabel har en speciel isolering, der har røg- og lavflammeegenskaber Det er påbudt at blive installeret i ethvert "luftbehandlingsrum". For eksempel bruger de fleste store kontorbygninger loftet til at returnere luft til AC-enheden. … På det tidspunkt sikrer brugen af plenumkabler sikkerhed.

Hvad er formålet med plenumkabel?

Plenum-klassificeret kabel har en speciel isolering, der har lav røg og lav flamme egenskaber. Plenumkabel er påbudt at blive installeret i ethvert "luftbehandlingsrum". For eksempel bruger de fleste store kontorbygninger loftet til at returnere luft til AC-enheden.

Hvornår skal jeg bruge plenumkabel?

Hvis du har en stor returluftrist til væg eller loft; fjern og se, om luften der kanaliseres gennem metalpladekanaler. Hvis der ikke er en metalpladekanal; bare det åbne loft eller vægplads, så er du ved lov forpligtet til at bruge Plenum-klassificeret kabel.

Er et plenumkabel påkrævet?

Hvornår skal du bruge plenumkabel? De fleste byggeforskrifter kræver, at kun plenum-vurderet (CMP)-kabel skal bruges i "plenum-rum" og luftkanaler For store offentlige rum som hospitaler, skoler og lufthavne, byggeforskrifter i nogle byer og byer påbyder plenumkabel selv til ikke-plenumrum.

Hvad er forskellen mellem Plenum- og ikke-plenum-kabel?

Plenum-klassificeret kabel er blevet fremstillet til at modstå højere temperaturer i tilfælde af brand og forårsager ikke samme niveau af røg eller toksicitet ved afbrænding. Ikke-plenum har ikke disse egenskaber og koster derfor meget mindre ( norm alt halvt så meget).

Anbefalede: