Logo da.boatexistence.com

Er muller light yoghurt vegetarer?

Indholdsfortegnelse:

Er muller light yoghurt vegetarer?
Er muller light yoghurt vegetarer?

Video: Er muller light yoghurt vegetarer?

Video: Er muller light yoghurt vegetarer?
Video: Müller Rice Advert - Rice Rice Baby 2024, Kan
Anonim

5 Müller Light yoghurt Mange fedtfattige yoghurter er ikke egnet til vegetarer og Müller Light er ingen undtagelse. Problemet er, at det indeholder gelatine.

Hvilken Muller Light-yoghurt er velegnet til vegetarer?

I mellemtiden er Mullers nye Müllerlight-opskrift, som forbliver fedtfri, tilgængelig nu. Den har også en tykkere og mere cremet konsistens og har nu 0 % tilsat sukker og er velegnet til vegetarer.

Er Muller velegnet til vegetarer?

KÆRNEMÆLK, skummetmælk, skummetmælk fra koncentrat, ris (8%), fløde (MÆLK) (6%), sukker, æg, druesukker, stabilisatorer: johannesbrødgummi, guargummi; S alt, smagsstoffer. Velegnet til vegetarer.

Er yoghurten velegnet til vegetarer?

Det eneste ikke-vegetariske tilsætningsstof i yoghurt er gelatine, hvad vi kender i dag. "Der er ikke noget egentligt kød i yoghurten, men gelatinen stammer fra dyr," forklarer hun, som kan anses for ikke at være vegetar, afhængigt af hvor strengt du følger en vegetarisk kost.

Er Muller Light yoghurt?

Müller Light-yoghurt er nu tykkere og smager mere cremet end nogensinde før, mens de er uden tilsat sukker, fedtfri, høj i protein og kun 99 kalorier eller mindre. En lækker yoghurtsnack til at nyde når som helst på dagen, med alle de velsmagende varianter, der tilbydes, det sværeste valg er at beslutte, hvilken der skal prøves næste gang!

Anbefalede: