Logo da.boatexistence.com

Er skolebusser gulorange?

Indholdsfortegnelse:

Er skolebusser gulorange?
Er skolebusser gulorange?

Video: Er skolebusser gulorange?

Video: Er skolebusser gulorange?
Video: НАСТОЯЩАЯ ВЕДЬМА ЛЮДОЕД! Нашли ДЕРЕВНЮ ВЕДЬМ! Побег! 2024, Kan
Anonim

Skolebusgul er hverken ren gul eller ren orange. I stedet er det en blanding af de to, der ligner farven på kødet af en mango. Du finder det måske ikke i en kasse med farveblyanter, men skolebusgul er en rigtig farve.

Hvilken farve er en skolebus orange?

Hvis du bor i USA, er farven på de fleste skolebusser ikke ren gul (som farven på citroner). Det er heller ikke den samme farve som en orange. Farven på en skolebus er gul-orange.

Hvad er den officielle farve på en skolebus?

Ifølge National Highway Traffic Safety Administration, "skal alle skolebusser … males National School Bus Glossy Yellow, i overensstemmelse med den kolorimetriske specifikation fra National Institute of Standards og Teknologi (NIST) føderal standard nr.595a, farve 13432. "

Hvorfor er skolebusser gule eller orange?

Da det laterale perifere syn af gul er 1,24 gange større end den røde farve, er den mere synlig end den røde selv. … Det er derfor, skolebussen er malet gul for at mindske muligheden for en ulykke for bussen fyldt med børn på motorvejen.

Hvilken farve har skolebusser i Australien?

I Australien varierer skolebusser i farve, hvor gule busser er sjældne og kan skelnes fra andre busser ved et gult skoleskilt eller et skilt, hvor der står "Skolebus" på den øverste bagende af bussen.

Anbefalede: