Er caterham-biler blevet solgt?

Indholdsfortegnelse:

Er caterham-biler blevet solgt?
Er caterham-biler blevet solgt?

Video: Er caterham-biler blevet solgt?

Video: Er caterham-biler blevet solgt?
Video: Oil Fixes That You Must Learn | Workshop Diaries | Edd China 2024, Oktober
Anonim

Caterham er blevet solgt til den japanske detailgruppe, VT Holdings, hvilket markerer første gang, at det ikoniske mærke er gået fra britisk kontrol i sin næsten 50-årige historie.

Hvem købte Caterham?

Den britiske sportsvognsproducent Caterham Cars er blevet opkøbt af den japanske importør og AM100 franchiseejer VT Holdings. Tiltaget tager det ikoniske letvægtsmærke ud af britisk ejerskab for første gang gang i sin 48-årige historie, ifølge en rapport i Autocar magazine i denne uge.

Laves Caterham Cars stadig?

Med en kapacitet til kun 250 biler om året og en lang venteliste havde Caterham-fabrikken nået slutningen af sin brugstid, så i 1987 sikrede Nearn sig et nyt produktionssted i Dartford, Kent, hvor bilerne stadig er bygget den dag i dag.

Er Caterham Cars britisk ejet?

[+] Med en historie, der kan prale af oprindelse, der går over 60 år tilbage, er den britiske ikoniske sportsvognsproducent Caterham Cars blevet opkøbt af den japanske bilkoncern VT Holdings, importør til Japan af Caterham Seven siden 2009.

Er Caterham en Lotus?

Caterham 7 (eller Caterham Seven) er en superlet sportsvogn produceret af Caterham Cars i Det Forenede Kongerige. Den er baseret på Lotus Seven, en letvægts sportsvogn solgt i sæt og fabriksbygget form af Lotus Cars, fra 1957 til 1972.

Anbefalede: