Hvilket amt ligger Cirencester i?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket amt ligger Cirencester i?
Hvilket amt ligger Cirencester i?

Video: Hvilket amt ligger Cirencester i?

Video: Hvilket amt ligger Cirencester i?
Video: 😊 Prince Harry's Hottest Photos 💫 2024, Oktober
Anonim

Cirencester, by (sogne), Cotswold-distriktet, det administrative og historiske amt Gloucestershire, det sydvestlige og centrale England. Det ligger ved floden Churn og er det administrative centrum for distriktet. Sted for et romersk amfiteater, Cirencester, Gloucestershire, England.

Er Cirencester i Gloucestershire eller South Gloucestershire?

Ikke-sourcet materiale kan blive udfordret og fjernet. Lyt); se nedenfor for flere variationer) er en markedsby i Gloucestershire, England, 80 miles (130 km) vest for London. Cirencester ligger ved floden Churn, en biflod til Themsen, og er den største by i Cotswolds.

Er Cirencester posh?

Det er en smuk by i hjertet af Cotswold-landskabet, med knap en turist i sigte. Hvorfor det er hot Det er ret fornemt og smukt, og det er ikke Cheltenham. Seriøst, det sidste punkt er vigtigt, fordi Cirencester har en lignende "historisk Gloucestershire" cachet.

Er Cirencester i North eller South Gloucestershire?

Cirencester er beliggende i amtet Gloucestershire, South West England, syv miles nordvest for byen Cricklade, 13 miles nordvest for den store by Swindon 55 miles øst for Cardiff og 80 miles vest for London. Cirencester ligger tre miles nord for Wiltshire-grænsen.

Hvad er de 5 amter i Cotswolds?

Cotswolds dækker et enormt område – næsten 800 kvadratkilometer – og løber gennem fem amter ( Gloucestershire, Oxfordshire, Warwickshire, Wiltshire og Worcestershire)..

Anbefalede: