Hvad er synkroniseret e-mail?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er synkroniseret e-mail?
Hvad er synkroniseret e-mail?

Video: Hvad er synkroniseret e-mail?

Video: Hvad er synkroniseret e-mail?
Video: Synkroniser Google kalender med Outlook 2016-2019 2024, Oktober
Anonim

Synkroniser i e-mail betyder, at den vil sammenligne alle mapperne i din e-mail-klient/app med alle mapperne på e-mail-servere og se, om den skal importeres, slettes eller flytte beskeder til andre mapper, og om det er nødvendigt at tilføje eller slette og mapper, du har oprettet.

Hvad betyder det at synkronisere din e-mail?

Synkronisering eller datasynkronisering er processen med at sikkerhedskopiere data fra en enhed eller lok alt lager, det være sig e-mails, billeder, videoer eller endda kalenderbegivenheder. … Samtidig betyder synkronisering også, at e-mails, der er gemt på cloud-serveren hos en e-mail-tjenesteudbyder, er tilgængelige på enheden til offlinebrug.

Skal jeg slå synkronisering til eller fra?

Hvis du bruger Enpass på flere enheder, anbefaler vi, at du aktiverer sync for at holde din database opdateret på tværs af alle dine enheder.… Du behøver heller ikke bekymre dig om din databases sikkerhed, da det er sikkert at bruge synkronisering. Din sky indeholder altid en kopi af de samme krypterede data som på din enhed.

Hvordan stopper jeg min e-mail i at synkronisere?

Procedure

  1. Åbn app-skuffen.
  2. Åbn appen Indstillinger.
  3. Rul ned til Konti.
  4. Tryk på Google.
  5. Tryk på din Google-konto (du skal muligvis også trykke på Synkroniser konto eller Kontosynkronisering)
  6. Træk skyderen for Gmail til venstre for at slå den fra.

Hvad sker der, hvis jeg deaktiverer synkronisering af e-mail?

Når du har logget ud og deaktiveret synkronisering, kan du stadig se dine bogmærker, historik, adgangskoder og andre indstillinger på din enhed Indstillinger. … Tryk på Log ud, og deaktiver synkronisering. Når du slår synkronisering fra og logger ud, bliver du også logget ud af andre Google-tjenester, f.eks. Gmail.

Anbefalede: