Logo da.boatexistence.com

Hvad laver nadia comaneci?

Indholdsfortegnelse:

Hvad laver nadia comaneci?
Hvad laver nadia comaneci?

Video: Hvad laver nadia comaneci?

Video: Hvad laver nadia comaneci?
Video: Nadia Comaneci - First Perfect 10 | Montreal 1976 Olympics 2024, Juli
Anonim

Nadia Elena Comăneci Conner, professionelt kendt som Nadia Comăneci, er en rumænsk pensioneret gymnast og en femdobbelt olympisk guldvinder, alt sammen i individuelle begivenheder. I 1976 i en alder af 14 år var Comăneci den første gymnast, der blev tildelt en perfekt score på 10,0 ved de olympiske lege.

Hvad laver Nadia Comaneci nu?

Comaneci bor nu i Oklahoma med sin mand Bart Conner – en guldmedaljevindende gymnast ved sommer-OL 1984 – og deres søn Dylan. Hun har ikke offentligt t alt om tæsk i sin bog, Letters To A Young Gymnast.

Hvad udrettede Nadia Comaneci?

Hvem er Nadia Comaneci? Den rumænske gymnast Nadia Comaneci blev den første kvinde til at score perfekte 10 i en olympisk gymnastikbegivenhed ved de olympiske lege i 1976 i en alder af 14. Hendes præstation ved OL i 1976 omdefinerede både hendes sport og publikums forventninger til kvindelige atleter.

Hvad gjorde Nadia Comaneci så god?

Olympisk historie var blevet sat, og hun var lige begyndt. … I dag er minimumsalderen for at deltage i OL 16 år, hvilket gør hendes rekord som den yngste gymnastikmester ubrydelig. Da OL i 1976 sluttede, lykkedes det Nadia at samle tre guldmedaljer, en sølv- og en bronze

Hvad er Simone Biles nettoværdi?

Simone Biles nettoværdi: $6 Million.

Anbefalede: