Logo da.boatexistence.com

Har nadia comaneci afleveret til os?

Indholdsfortegnelse:

Har nadia comaneci afleveret til os?
Har nadia comaneci afleveret til os?

Video: Har nadia comaneci afleveret til os?

Video: Har nadia comaneci afleveret til os?
Video: La Princesse Eternelle (Aventure, Fantasy) Film complet en français 2024, Juli
Anonim

På trods af sin berømthedsstatus var Comaneci ulykkelig på grund af de vanskelige levevilkår i hendes land og på grund af hendes mangel på personlig frihed. I 1989 besluttede hun at hoppe af til USA med hjælp fra sin manager Konstantin Panit, en rumænsk udlænding, der arbejdede som tagdækker i Florida.

Hvad var så specielt ved Nadia Comaneci?

Comăneci var den første rumænske gymnast, der vandt den olympiske allround-titel. Hun har også rekorden som den yngste nogensinde olympiske gymnastikmester i all-around [14].

Hvor er Nadia Comaneci nu?

Comaneci bor nu i Oklahoma med sin mand Bart Conner – en guldmedaljevindende gymnast ved sommer-OL 1984 – og deres søn Dylan.

Hvorfor stoppede Nadia Comaneci med at konkurrere?

Hun sluttede dog på en skuffende fjerdeplads i verdensmesterskaberne i 1978 og var ude af konkurrence i det meste af 1979 med en inficeret hånd … Hun trak sig fra konkurrencen i 1984. Nadia Comăneci. Nadia Comăneci udfører gulvøvelsen ved de olympiske lege i 1976 i Montreal.

Hvordan Nadia Comaneci flygtede fra Rumænien?

Nadia efterlod alt dette natten til den 27. november 1989, da hun sammen med en gruppe rumænere og guidet af en hyrde med omfattende viden om området sluttede sig til tusindvis af andre desperadoer, der stræbte efter frihed, og hemmeligt flygtet over grænsen til Ungarn.

Anbefalede: