Logo da.boatexistence.com

Vil hjorte spise hele græskar?

Indholdsfortegnelse:

Vil hjorte spise hele græskar?
Vil hjorte spise hele græskar?

Video: Vil hjorte spise hele græskar?

Video: Vil hjorte spise hele græskar?
Video: Kan jeg få kebab? 2024, Kan
Anonim

Græskardiæten Hjorte elsker at spise græskar. Mens mange dele af et græskar er spiselige, inklusive blomsterne, bladene, frøene og den squishy del af sværen, er det græskarindvoldene, som disse hjorte elsker mest.

Spiser hjorte græskarskaller?

Ja, hjorte kan godt lide at spise græskar . De kan lide at spise indersiden af græskarret, eller indvoldene, mere end skallen.

Hvorfor bør du ikke lade græskar være ude for dyrelivet?

Dyr kan have svært ved at finde mad på denne tid af året, så nogle bidder af velsmagende græskar kunne være meget velkomne. … “Det er altid værd at tjekke indeni kødet af græskarret også – for at sikre, at det ikke er grødet, muggent, brændt eller brændt, da det kan gøre det uegnet til dyr – selvom det ville stadig give god kompost! "

Hvordan kan du hjortesikre et græskar?

Hæng netposer med menneskehår (besøg din lokale frisørbutik for at få noget gratis) eller stykker sæbe skåret fra solide stænger i nærheden af græskarene. Hæng dem på hegnet, eller, hvis du ikke har et hegn omkring dit plaster, sæt træpæle i jorden i og omkring dine græskar og bind poserne til pælene.

Vil dyr spise hele græskar?

Det er sikkert at fodre råt eller kogt græskar til grise. De spiser hele græskaret og ruller måske endda græskarrene for at lege med deres mad. Slå græskarrene op for at hjælpe med større eller hårde skaller. Hvis du giver dem kogt græskar som en godbid, så sørg for ikke at fodre græskartærteblanding.

Anbefalede: