Hvem er Martin i pengetyveri?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Martin i pengetyveri?
Hvem er Martin i pengetyveri?

Video: Hvem er Martin i pengetyveri?

Video: Hvem er Martin i pengetyveri?
Video: Hvem er best på AKSEL HENNIE? (ft.Martin Lepperød) 2024, Oktober
Anonim

Martín Berrote, også kendt under sit alias Palermo, er en af hovedpersonerne i Netflix-serien Money Heist, portrætteret af skuespilleren Rodrigo de la Serna.

Er Palermo i Money Heist en forræder?

Til hans ære har Professoren og Palermo fuldendt røveriet på Bank of Spain, men banden er i en svær situation. Palermo forrådte banden i sæson fire ved at hjælpe med at befri Gandia (José Manuel Poga), hvilket forårsagede kaos og resulterede i Nairobis død.

Hvem er hovedskurken i Money Heist?

Andres de Fonollosa, bedre kendt under sit kodenavn Berlin, er en af de to hovedantagonister (sammen med The Professor) fra den spanske Netflix-serie La Casa de Papel (Money) Heist).

Er Tokyo Denvers mor?

Tokyo er IKKE mor til Denver. De er helt forskellige karakterer. I er meget, for ikke at sige, alle, der tror, at Tokyo er Denvers mor, fordi I så Moskva tiltale røveren, som om hun var mor til sin søn.

Hvem er den mest hadede karakter i La Casa de Papel?

Money Heist-skuespillerne Alvaro Morte (professoren) og Pedro Alonso (Berlin). Money Heist-fans foragter to karakterer fra serien mest: Arturo and Gandia Mens Arturo har modtaget sin del af had siden den første sæson, har Gandia fået had for at dræbe Nairobi i Money Heist-sæsonen 4.

Anbefalede: