Logo da.boatexistence.com

Hvordan møder kajol ajay?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan møder kajol ajay?
Hvordan møder kajol ajay?

Video: Hvordan møder kajol ajay?

Video: Hvordan møder kajol ajay?
Video: 30 Days to SPEAK ENGLISH FLUENTLY - Improve your English in 30 Days - English Speaking Practice 2024, Juli
Anonim

De to skuespillere, Kajol og Ajay Devgn, mødtes første gang på kulisserne til filmen fra 1995, Hulchul, og det var skæbnen. Efter filmens hovedrolleindehaver, Divya Bharti, var gået bort, kom Kajol ind i filmen i sidste øjeblik. Hvorefter hun havde mødt Ajay Devgn for første gang under optagelserne til filmen.

Elsker Ajay Kajol?

Ajay og Kajols kærlighedshistorie blev vist på Humans of Bombays Instagram-side. Parret delte, hvordan de først mødtes professionelt og fandt snart kærlighed i hinanden Kajol delte: Vi mødtes for 25 år siden, på filmoptagelserne til Hulchul – jeg var klar til skud og spurgte, 'Hvor er min helt?

Hvem er vild med Kajol?

Tjek denne video for at vide mere om Kajol og Akshay Kumars påståede affære: Akshay Kumar var helt vild i 90'erne, og han fortsætter stadig med at være den samme. Selvom han, da hans debutfilm Saugandh udkom, sammen med en masse fangirls, også tjente det privilegium at være Bollywood-skuespillerinden Kajols største crush.

Var Kajol forelsket i Akshay Kumar?

Han afslørede, at under premieren på Rishi Kapoors film 'Henna' fra 1991, Kajol var meget forelsket i Bollywood-skuespilleren Akshay Kumar. Karan afslørede også, at hele partiet begge ledte efter Akshay.

Er Kajol og Ajay Devgan stadig sammen?

Ajay og Kajol bandt knuden i 1999. De to fejrede for nylig 22 års sammenhold og har to børn - datteren Nysa og sønnen Yug. De to stjerner blev sidst set sammen i Om Rauts instruktør - Tanhaji.

Anbefalede: