Logo da.boatexistence.com

Kan du udskifte joysticks på switch lite?

Indholdsfortegnelse:

Kan du udskifte joysticks på switch lite?
Kan du udskifte joysticks på switch lite?

Video: Kan du udskifte joysticks på switch lite?

Video: Kan du udskifte joysticks på switch lite?
Video: Замена кнопок джойстика на экскаваторе погрузчике VOLVO BL71B. 2024, Kan
Anonim

Følg denne vejledning for at udskifte det venstre joystick i din Nintendo Switch Lite. Udskiftning af joysticket vil løse det berygtede "Joy-Con-drift"-problem. Bemærk: Denne procedure kræver afbrydelse af batteriet af sikkerhedsmæssige årsager. For at gøre dette skal skjoldpladen fjernes.

Kan du udskifte switch-joysticks?

Løft forsigtigt clipsen, der holder båndkablet for joysticket på plads. Fjern forsigtigt joystickets båndkablet. Brug en lille skruetrækker til at fjerne de to skruer, der holder joysticket på plads. Løft dit gamle joystick ud, og sæt det nye på plads.

Kan du få et andet joystick på Nintendo Switch Lite?

The Switch Lite har stadig den samme funktionalitet som den almindelige Nintendo Switch, når det kommer til trådløse controllere. Du kan forbinde ethvert par Joy-cons eller enhver trådløs Nintendo Switch-controller til Switch Lite.

Kan du slutte Switch Lite til tv'et?

Desværre, dette er ikke muligt. Nintendo inkluderede ikke den nødvendige hardware inde i Switch Lite til at fungere med et tv. … Hvis du på en eller anden måde kan spejle Switch Lite-skærmen til et tv, vises den stadig i 720p, hvilket vil se forfærdeligt ud på et stort tv.

Får Switch Lite stick-drift?

Joy-Con drift har været et problem for mange Switch-fans siden lanceringen, og desværre påvirker det også Nintendo Switch Lite-ejere. Udbredelsen af dette problem har resulteret i retssager mod Nintendo.

Anbefalede: