Logo da.boatexistence.com

Har PS1-controllere analoge sticks?

Indholdsfortegnelse:

Har PS1-controllere analoge sticks?
Har PS1-controllere analoge sticks?

Video: Har PS1-controllere analoge sticks?

Video: Har PS1-controllere analoge sticks?
Video: I restored extremely yellowed and very Dirty controller for my PSone - Playstation Restoration 2024, Kan
Anonim

I 1997 tilføjede Dual Analog Controller thumbsticks i ligningen, som har forblevet en integreret del af PlayStations kontroller lige siden. Disse analoge sticks blev brugt, som du måske forventer, til at spille analog-kompatible spil.

Hvornår tilføjede PlayStation analoge sticks?

Den 25. april 1997 introducerede Sony verdens første dual stick-controller til sin spillekonsol PlayStation.

Hvad hed PS1-controlleren?

DualShock DualShock erstattede PlayStations Dual Analog-controller i 1997 i Japan og i Nordamerika og andre steder i 1998 og senere. DualShock havde en rumle-funktion, og dens navn blev afledt af de to vibrationsmotorer, der var anbragt inde i håndtagene på controlleren.

Fungerer PS2-controllere på PS1?

Playstation 2-kompatibel controller har to analoge joysticks, fuld analoge trykfølsomme handlingsknapper og D-pad. Denne PS2-controller er fuldt kompatibel med alle versioner af Playstation2- og Playstation 1-systemet.

Havde den originale PlayStation analoge sticks?

Den første PlayStation-controller adskiller sig fra dens efterfølgere ved, at den er den eneste pude, der ikke har thumbsticks. Det var også en kablet controller, som blev sat i forsiden af PlayStation. en specielt designet controller-port; en funktion, der er lagt i senere permutationer af joypad'en.

Anbefalede: