Logo da.boatexistence.com

Er et vortesvin på 10 blevet skudt ned?

Indholdsfortegnelse:

Er et vortesvin på 10 blevet skudt ned?
Er et vortesvin på 10 blevet skudt ned?

Video: Er et vortesvin på 10 blevet skudt ned?

Video: Er et vortesvin på 10 blevet skudt ned?
Video: When an A-10 Warthog Was Shot Down Over Iraq #shorts 2024, Kan
Anonim

(Mange vendte tilbage til basen næsten umulige at flyve, men kun syv vortesvin er nogensinde blevet skudt ned eller styrtet ned på grund af kamp.) Produktionen var blevet lukket ned siden 1984, og ingen indsats var blevet sat i at komme med en direkte erstatning. Det så ud til, at svinet ville lave bacon i bengården.

Har en A-10 nogensinde skudt et andet fly ned?

Mens ingen A-10-pilot har formået at skyde et fjendtligt jagerfly ned i kamp, har platformen et par hak i bæltet til at nedskyde fjendtlige fly. Under Den Persiske Golfkrig fandt A-10'erne fornyet liv efter mere end et årti med stagnering under deres kontrasovjetiske rolle.

Hvor mange A-10 vortesvin blev skudt ned i Afghanistan?

Fire A-10'ere blev skudt ned under krigen af jord-til-luft missiler, og elleve A-10'ere blev ramt af anti-luft artillerirunder. Yderligere to kampskadede A-10'ere og OA-10A'er vendte tilbage til basen og blev afskrevet.

Er et amerikansk jagerfly nogensinde blevet skudt ned?

I foråret 1999 begyndte NATO en luftkampagne mod serbiske styrker for at bringe menneskerettighedskrænkelserne i Kosovo til ophør. Under bombningen skød serbiske styrker to af USA's mest avancerede jetfly ned: en F-117 og en F-16.

Er en F 16 blevet skudt ned?

Den 10. februar 2018 blev et israelsk luftvåben F-16I skudt ned og styrtede ned i det nordlige Israel, da det blev ramt af en syrisk luftforsvarsstyrke S-200 overflade- til luft missil. Begge piloter kastet ud og landede sikkert på israelsk territorium.

Anbefalede: