Logo da.boatexistence.com

Hvem ejer Waverly Inn?

Indholdsfortegnelse:

Hvem ejer Waverly Inn?
Hvem ejer Waverly Inn?

Video: Hvem ejer Waverly Inn?

Video: Hvem ejer Waverly Inn?
Video: Dr. Jim Tucker on Children with Past-Life Memories: Is Reincarnation a Real Phenomenon? 2024, April
Anonim

En tidligere server på det eksklusive Waverly Inn sagsøger den berømte ejer Graydon Carter og hans partnere for påstået løntyveri, og hævder, at han blev tvunget til at udføre ikke-servicearbejde som at folde servietter til den laveste mindstelønssats.

Hvem ejer Waverly Inn nyc?

The Waverly Inn er husets restaurant for magasinet Vanity Fair i New York City. Det er delvist ejet af Graydon Carter, redaktøren af Vanity Fair, hvis liv, i det mindste siden Trump opstod, er dedikeret til realiseringen af social retfærdighed ved at bruge hans yndlingsvåben, som bliver venner med berømtheder.

Hvad er Waverly i New York?

Waverly er den største landsby i Tioga County, New York, USA. Det er beliggende sydøst for Elmira i den sydlige del af regionen. Denne landsby blev indlemmet som den sydvestlige del af byen Barton i 1854.

Hvornår blev Waverly Inn bygget?

NRHP referencenr. The Waverly, også kendt som Anderson Boarding House, er en historisk hotelbygning beliggende i Hendersonville, Henderson County, North Carolina. Det blev bygget omkring 1898, og er en tre-etagers rammebygning i Queen Anne-stil.

Er Waverly NY sikkert?

Waverly er sikrere end størstedelen af byer, byer og landsbyer i Amerika (81%) og har også en lavere kriminalitetsrate end 73% af samfundene i New York, ifølge NeighborhoodScouts analyse af FBI-kriminalitetsdata.

Anbefalede: