Logo da.boatexistence.com

For forud- og efterbetaling?

Indholdsfortegnelse:

For forud- og efterbetaling?
For forud- og efterbetaling?

Video: For forud- og efterbetaling?

Video: For forud- og efterbetaling?
Video: Инвестиции в СКАМ и потеря криптовалюты 2024, Kan
Anonim

Forskellen mellem et forudbet alt og efterbet alt mobilabonnement handler om, hvornår du betaler din regning. På et forudbet alt abonnement betaler du for din telefontjeneste på forhånd På et efterbet alt abonnement betaler du i slutningen af måneden baseret på dit forbrug. Det betyder, at en forudbet alt plan er det bedste valg, hvis du ønsker at kontrollere dit forbrug.

Hvad hedder forudbet alt og efterbet alt?

Næsten alle af os har en mobiltelefon i hænderne. Da vores liv er afhængigt af dem, er der ikke engang et minut til overs. … Forudbetaling for at bruge din telefons tjenester kaldes en forudbet alt forbindelse, hvorimod betaling, efter at du har brugt telefonens tjenester, kaldes en efterbetalingsforbindelse.

Hvilken er bedst forud- eller efterbetaling?

Efterbet alte abonnementer er margin alt dyrere end forudbet alte abonnementer, men de er mere succesrige og giver flere brugerfordele. Efterbet alte pakker kan ikke nemt annulleres og har ingen slutdato. Selvom du ved udgangen af hver måned, hvis du ikke betaler regningen til tiden, vil dit telekommunikationsselskab forlænge tidsperioden lidt.

Hvad er en efterbet alt kunde?

Efterbet alt kunde betyder en trådløs kunde i aktiv tjeneste uden ubet alte gebyrer, der kan henføres til den to (2) måneder eller mere efter forfaldstid, undtagen trådløse kunder med telefonnumre tildelt i henhold til forudbet alt og forhandlerkontrakter.

Hvad er Airtel forud- og efterbetaling?

Airtel efterbet alte planer kommer med ekstra fordele, som du ikke finder i de forudbet alte planer. … For datafordele pr. dag er forudbet alt forbindelse en bedre mulighed, da efterbetalingsforbindelse tilbyder datafordele uden nogen dagsloft, som kan opbruges på en dag eller bruges fornuftigt, så det varer i én faktureringscyklus.

Anbefalede: