Logo da.boatexistence.com

Blev lille blanding sat sammen?

Indholdsfortegnelse:

Blev lille blanding sat sammen?
Blev lille blanding sat sammen?

Video: Blev lille blanding sat sammen?

Video: Blev lille blanding sat sammen?
Video: Tobias Rahim & Andreas Odbjerg - STOR MAND 2024, Kan
Anonim

Little Mix er en britisk pigegruppe dannet i 2011 under den ottende serie af den britiske version af The X Factor. De var den første gruppe, der vandt konkurrencen, og efter deres sejr skrev de under med Simon Cowells pladeselskab Syco Music.

Hvem satte gruppen Little Mix sammen?

1) Kelly Rowland satte gruppen sammen på The X FactorJesy, Jade, Perrie og Leigh-Anne gik alle til audition til The X Factor som solister, men kom ikke forbi Boot Camp-stadiet. Men de blev derefter sat i grupper, hvor Perrie og Jesy dannede i fire-stykker Faux Pas og Jade og Leigh-Anne i trioen Orion.

Har Tulisa sat Little Mix sammen?

Fra 2011 til 2012 var Tulisa dommer i The X Factor UK. Hun var mentor for kategorien "Grupper" i 2011, med hendes vinder-akt som det 4-delte pigeband Little Mix, som fortsatte med at blive den mest succesrige pigegruppe i X Factors historie.

Hvad var Little Mix før Little Mix?

I 2011 hed bandet oprindeligt Rhythmix. Dette blev dog ændret til Little Mix, da navnet Rhythmix allerede var taget af en velgørenhedsorganisation for børn.

Hvem er det rigeste Little Mix-medlem?

Perrie Edwards har den højeste nettoformue med hele $9 millioner, og Jade Thirlwall er ikke for langt bagud med $8 millioner (via Celebrity Net Worth). Den næsthøjeste nettoformue er fra det tidligere medlem Jesy Nelson til $3 millioner (via Popbuzz).

Anbefalede: