Logo da.boatexistence.com

Når volatiliteten er høj?

Indholdsfortegnelse:

Når volatiliteten er høj?
Når volatiliteten er høj?

Video: Når volatiliteten er høj?

Video: Når volatiliteten er høj?
Video: What is volatility? 2024, Kan
Anonim

Høj volatilitet betyder , at en akties kurs bevæger sig meget Selv hvis du var den bedste trader i verden, ville du aldrig tjene noget på en aktie med en konstant pris (nul volatilitet). På lang sigt er volatilitet godt for handlende, fordi det giver dem muligheder.

Hvad betyder høj volatilitet?

En højere volatilitet betyder, at et værdipapirs værdi potentielt kan spredes ud over et større interval af værdier. Det betyder, at prisen på værdipapiret kan ændre sig dramatisk over en kort periode i begge retninger.

Hvad skal jeg handle, når volatiliteten er høj?

Buy (or Go Long) PutsNår volatiliteten er høj, både hvad angår det brede marked og i relative termer for en specifik aktie, handler handlende, som er bearish på aktien kan købe puts på det baseret på tvillingpræmisserne "køb højt, sælg højere," og "tendensen er din ven."

Hvad forårsager høj volatilitet?

Ofte er markedsvolatilitet forårsaget af økonomiske faktorer, økonomiske nyheder, renteændringer og finanspolitik er nogle få emner, der tilsyneladende konsekvent påvirker markedets volatilitet. På det seneste har en førende faktor været den politiske udvikling.

Hvordan ved du, om volatiliteten er høj eller lav?

Underforstået volatilitet viser markedets mening om aktiens potentielle bevægelser, men den forudsiger ikke retning. Hvis den implicitte volatilitet er høj, mener - markedet, at aktien har potentiale for store kursudsving i begge retninger, ligesom lav IV antyder, at aktien ikke vil bevæge sig så meget ved optionens udløb.

Anbefalede: