Logo da.boatexistence.com

Hvilken app tikker blåt?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken app tikker blåt?
Hvilken app tikker blåt?

Video: Hvilken app tikker blåt?

Video: Hvilken app tikker blåt?
Video: Min jobb er å observere skogen og her skjer det noe rart. 2024, Kan
Anonim

To blå flueben vises på en WhatsApp-besked, hvis den er blevet leveret og læst af modtageren. Når du ser to blå flueben på en besked, betyder det, at modtageren har åbnet din chat med dem og har set, hvad du har sendt med.

Hvorfor bliver nogle WhatsApp-flåter ikke blå?

Manglende læsekvitteringer

Hvis du ikke kan se to blå flueben, en blå mikrofon eller en "Åbnet" etiket ud for din sendte besked eller talebesked: Du eller din recipient har muligvis deaktiveret læsekvitteringer i privatlivsindstillingerne Modtageren kan have blokeret dig. Modtagerens telefon er muligvis slukket.

Hvordan kan du se, om nogen har læst din WhatsApp uden blå flueben?

Først og fremmest, for at slå muligheden for læsekvittering til eller fra, åbn WhatsApp, gå til indstillingen Indstillinger, tryk på Privatliv og skift mellem Læsekvitteringsoverskriften.

Hvad gør du, hvis du ikke får de blå flueben på WhatsApp?

Åbn WhatsApp, og tryk på tre lodrette prikker-ikonet øverst til højre. Gå nu til Indstillinger > Konto > Privatliv. Fjern markeringen af læsekvitteringer.

Kan du læse en WhatsApp-besked uden at gøre fluebenene blå?

Det er nemt at deaktivere læste kvitteringer eller deaktivere blå flueben på WhatsApp. For at deaktivere læsekvitteringer skal du gå til WhatsApp. Konti > Fortrolighed> Slå fra for læsekvitteringer ved at stryge til venstre. … I relaterede nyheder arbejder WhatsApp på en måde, hvorpå brugere kan overføre deres chathistorik fra iOS til Android.

Anbefalede: