Logo da.boatexistence.com

Var bixby vision?

Indholdsfortegnelse:

Var bixby vision?
Var bixby vision?

Video: Var bixby vision?

Video: Var bixby vision?
Video: Samsung Bixby Vision. ( Gezginler için yol arkadaşı.) 2024, Juli
Anonim

Bixby Vision er en funktion, som giver dig mulighed for at få information om verden omkring dig ved blot at åbne dit kamera. … Vælg den kategori, du vil have - sted, billede, shopping, vin eller mad - og fokuser dit kamera på det objekt, du gerne vil have mere information om.

Hvad er Bixby vision for?

Bixby Vision er Samsungs intelligente grænseflade med naturlig stemmeinteraktion Bixby tilpasser sig automatisk til brugeren, men kan også tilpasses manuelt til at vise foretrukne oplysninger. Fra startskærmen skal du stryge fra venstre mod højre eller trykke på Bixby-tasten på venstre side af enheden under lydstyrketasterne.

Er Bixby-synet godt?

Bixby Vision

Dette er en fantastisk funktion, men en vi har brugt mange gange før i andre apps. Bixby Vision vil i det væsentlige identificere, hvad end kameraet peger på, med muligheder præsenteret afhængigt af, hvad det ser, og tilbyder at identificere et billede, sted, tekst eller gå til indkøbsmuligheder.

Hvordan kommer jeg ud af Bixby vision?

Sådan deaktiverer du Bixby-knappen

  1. Vælg Bixby-knappen, eller stryg til højre på enhedens skærm for at få adgang til Bixby Home.
  2. Vælg ikonet Indstillinger i øverste højre hjørne af skærmen.
  3. Skift Bixby-tasten til Off-positionen.

Hvordan får jeg adgang til min Bixby-vision?

Bare åbn Kamera-appen, tryk på Mere og derefter tryk på Bixby Vision i øverste venstre hjørne Hvis det er første gang, du bruger Bixby Vision, skal du acceptere servicevilkårene, og privatlivspolitik. Derefter skal du acceptere de forskellige tilladelser, og hvis det ønskes, tryk på Tilføj for at tilføje en genvej til din telefons startskærm for lettere adgang.

Anbefalede: