Logo da.boatexistence.com

Vil modpodge tørre klar på glas?

Indholdsfortegnelse:

Vil modpodge tørre klar på glas?
Vil modpodge tørre klar på glas?

Video: Vil modpodge tørre klar på glas?

Video: Vil modpodge tørre klar på glas?
Video: What is Mod Podge? Which Mod Podge Do You Use For Your Project? 2024, Kan
Anonim

Lad mig give dig det korte svar på spørgsmålet "tørrer Mod Podge?": JA! Mod Podge ser mælkeagtig ud i flasken, men når den påføres korrekt, tørrer den helt klar.

Kan jeg bruge Modge podge på glas?

Som du sikkert kan gætte: JA, du kan decoupere på glas Du kan Mod Podge direkte på glas med papir, stof, silkepapir, servietter, fotos (kopieret), og en række andre materialer. Her er de fem trin, du skal gennemgå for at opnå projektets succes: Prep the Glass.

Hvorfor blev min Mod Podge ikke tør?

It Isn't Dry: Du er måske en smule for utålmodig Mod Podge kan tage et stykke tid at tørre, afhængigt af hvor tykt et lag du har påført. Hvis dit projekt ser overskyet ud, så lad det sidde natten over og tjek det om morgenen. … Påfør et lag fugemasse mellem din maling og Mod Podge-lagene for at forhindre det!

Hvor lang tid tager Mod Podge at tørre klar?

Hvor længe varer Mod Podge-klassen (hvor længe skal jeg lade den tørre)? Det er tørt på en time, men jeg ville ikke installere eller bruge et projekt, før det er tørt i 24 timer. For Hard Coat er den anbefalede tørretid 72 timer.

Er Modge podge vandtæt på glas?

Nej, Mod Podge er ikke vandtæt. Det kan tage et par dråber vand, men hvis du vil gøre dit projekt virkelig vandtæt, har du brug for en ekstra forsegler. Afhængigt af dit projekt vil jeg anbefale lak, flydende epoxy eller en emaljeforsegler.

Anbefalede: