Logo da.boatexistence.com

Hvorfor forlod michael shrieve santana?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor forlod michael shrieve santana?
Hvorfor forlod michael shrieve santana?

Video: Hvorfor forlod michael shrieve santana?

Video: Hvorfor forlod michael shrieve santana?
Video: Дуэли - Коннорс против Макинроя - документальный фильм 2024, Kan
Anonim

Shrieve forlod det originale Santana-band for at forfølge soloprojekter. Han flyttede til London for at indspille albummet Automatic Man fra 1976 med guitaristen Pat Thrall, basguitaristen Doni Harvey og keyboardspilleren Todd Cochran (kaldes Bayete).

Hvad skete der med trommeslageren for Santana på Woodstock?

1 af 3 | Michael Shrieve optræder mandag aften på ToST i Fremont. Men længe før Shrieve flyttede til Seattle for at stifte familie, var han trommeslager for Santana, et relativt ukendt band, da det spillede Woodstock for 40 år siden i weekenden. …

Hvornår forlod Michael Shrieve Santana?

Trommeslager Michael Shrieve, der lige var fyldt 20 (ikke 17, som legenden hævder), da han spillede Woodstock, blev hos Santana indtil 1974, hvor han rejste for at forfølge en solo karriere.

Hvorfor spillede Marcus Malone ikke på Santana IV?

Til sidst var Malone ikke med på Santana IV. Den 18. juni 2016 blev Malone kritisk såret af et usikret dæk, der fløj af en forbipasserende bil i Oakland og væltede ham baglæns ud på fortovet. Han blev anbragt på livsstøtte på Oakland's Highland Hospital.

Hvor længe var Michael Shrieve sammen med Santana?

Michael tilbragte år sammen med Santana og spillede på deres første otte album fra 1969 til 1974 Hans optræden på Woodstock-festivalen i 1969, da… Mere. Shrieves trommesolo under en udvidet version af "Soul Sacrifice" (udvalgt video) i Woodstock-filmen er blevet beskrevet som "elektrificerende ".

Anbefalede: