Logo da.boatexistence.com

Er burj khalifa en lejlighed?

Indholdsfortegnelse:

Er burj khalifa en lejlighed?
Er burj khalifa en lejlighed?

Video: Er burj khalifa en lejlighed?

Video: Er burj khalifa en lejlighed?
Video: Burj Khalifa View Apartment sells for more than Apartment in the Burj Khalifa itself #shorts #dubai 2024, Juli
Anonim

Med 900 boliger til rådighed til køb, inklusive studiolejligheder, suiter med et, to, tre og fire soveværelser, tilbyder lejlighederne på Burj Khalifa Tower luksusliv som ingen andre steder i verden. … Burj Khalifa danner hovedvartegn for Downtown Dubai og er en af de mest eksklusive og prestigefyldte adresser i byen.

Hvor meget koster en lejlighed i Burj Khalifa?

Prisen på de billigste lejligheder i Dubais Burj Khalifa er steget til næsten AED5.000 ($1.400) pr. sqft ifølge ny forskning fra Arabian Business. Baseret på anførte salgspriser er den laveste boligenhed i verdens højeste bygning til salg til AED2. 7m – svarende til AED4, 945 pr. sqft.

Har Burj Khalifa en beboelseslejlighed?

The Residence

Verdens mest prestigefyldte adresse er hjemsted for nogle få udvalgte. Med 900 boliger inklusive studiolejligheder og et-, to-, tre- og fireværelseslejligheder, er The Residence, Burj Khalifa designet til feinschmeckeren.

Er der huse i Burj Khalifa?

Sammen med at være den højeste bygning i verden er Burj Khalifa hjem for 900 luksusboliger, fra studier til en gigantisk penthouse med 5 soveværelser. Beboerne har adgang til fitnessfaciliteter, et bibliotek, en cigarklub, et mødelokale, et gourmetmarked, jacuzzier og både indendørs og udendørs pools.

Hvor meget koster et hus i Burj Khalifa?

Der er dog adskillige bungalows på uafhængige grunde på omkring tre acres med et tilladt byggeareal på 3500 sq ft til 10.000 sq ft. Disse grunde koster en pris på Rs 200 crore til Rs 500 crore. Så prisen pr. sq ft for disse bunglow kommer til en kæmpestor Rs 5 lakh pr. sq ft

Anbefalede: