Logo da.boatexistence.com

Bruger du masse med stort?

Indholdsfortegnelse:

Bruger du masse med stort?
Bruger du masse med stort?

Video: Bruger du masse med stort?

Video: Bruger du masse med stort?
Video: Кемпинг в СНЕГУ - Лагерь искупления NARNIA 2024, Kan
Anonim

Ordet "Messe", når det refererer til det Allerhelligste Messeoffer, skal altid skrives med stort … katolsk messe, som skrevet med store bogstaver, også fungerer til at identificere sig selv som et egennavn, der beskriver det specifikke liturgiske ritual, hvor eukaristien fejres.

Bruger du messe med stort bogstav som i katolsk messe?

Skriv altid store bogstaver, når der henvises til ceremonien, men alle foregående adjektiver med små bogstaver: højmesse, lavmesse, requiemmesse.

Er AP-stil med store bogstaver i masse?

AP Style tip: Messen fejres, ikke sagt. Byt bogstaver, når du henviser til ceremonien; forudgående adjektiver med små bogstaver: Requiem Mass.

Bruger du kommunion med store bogstaver?

Nadver bør skrives med stort som et egennavn; men nadver brugt som en generel term bør ikke være det, fordi det ikke er et egennavn.

Er nadver en katolsk ting?

I den katolske kirke er nadvergudstjenesten en af syv ritualer kaldet sakramenter, der har en primær betydning. … katolikker kalder både fejringen af messen og det velsignede brød og vin for eukaristien, fra det græske ord, der betyder "taksigelse". At modtage nadver kan også kaldes at modtage eukaristien.

Anbefalede: