Har macklemore en søn?

Indholdsfortegnelse:

Har macklemore en søn?
Har macklemore en søn?

Video: Har macklemore en søn?

Video: Har macklemore en søn?
Video: MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ (OFFICIAL VIDEO) 2024, September
Anonim

Macklemore er officielt far til tre. Ifølge magasinet People og E! News, den 38-årige rapper, hvis rigtige navn er Benjamin Hammond Haggerty, og konen Tricia Davis bød for nylig velkommen til en dreng, meddelte Davis i et Instagram-opslag onsdag.

Får Macklemore endnu et barn?

Macklemores tredje lille er her! "Thrift Shop"-rapperen, 38, og konen Tricia Davis bød velkommen til deres tredje baby, son Hugo, for seks uger siden, meddelte hun på Instagram onsdag. Parret, der knyttede bånd i sommeren 2015, er også forældre til døtrene Colette Koala, 3, og Sloane Ava Simone, 6.

Er Macklemore og Ryan Lewis stadig venner?

Macklemore og Lewis forbliver tætte - i et nyligt interview kaldte Haggerty Lewis for "min bror", "en af mine bedste venner i denne verden" og "et kreativt geni" - men de havde brug for at skilles, i hvert fald for nu, så Haggerty kunne lave musik på en ny, frisk måde.

Hvor meget er Eminem værd 2020?

I år er Eminems nettoværdi $230 millioner, hvilket placerer ham på 5. pladsen på denne liste over de rigeste rappere i verden.

Hvorfor gik Macklemore og Ryan Lewis fra hinanden?

1 hits og Grammy-priser besluttede duoen at gå fra hinanden i 2017. I et Instagram-opslag annoncerede Macklemore splittelsen, idet han delte: Efter den sidste turné, Ryan og jeg blev enige om, at nogle kreative rum ville være godt for os begge.

Anbefalede: