Logo da.boatexistence.com

Har cyperus helferi brug for co2?

Indholdsfortegnelse:

Har cyperus helferi brug for co2?
Har cyperus helferi brug for co2?

Video: Har cyperus helferi brug for co2?

Video: Har cyperus helferi brug for co2?
Video: GEORGE FARMER AT THE NEW GREEN AQUA AQUASCAPING GALLERY AND STORE 2024, Kan
Anonim

Cyperus helferi fra Thailand er den første Cyperus-art brugt i akvarier, 20-35 cm høj og en roset fra 15-25 cm bred. Det kræver en relativt stor mængde lys, og CO2-tilsætning anbefales for at fremme vækst.

Hvordan dyrker du Cyperus Helferi?

Den formerer sig ved at producere mindre utilsigtede planter omkring sin base, men den kan også formeres ved at skære portioner fra toppen af bladene og genplante stiklingerne på hovedet. Cyperus helferi vokser bedst i blødt, surt vand, der er langsom til moderat i flow.

Hvor hurtigt vokser dværggræs?

Størrelse og vækstrate

Denne plante vokser meget hurtigt, men den bliver aldrig særlig høj. Det hedder trods alt Dværghårgræs af en grund! Du kan forvente, at den vokser til omkring 5 inches høj, når den er fuldt udvokset. I moderat-høj lysintensitet vil den nå sin maksimale højde om cirka 4 uger

Hvordan trimmer du Cyperus Helferi?

Klip bladene af, hvis de vokser ud af proportioner. Du kan ikke lide et jungle-look i din tank, fordi Cyperus helferi er bedst at bruge i et minimalistisk-tema aquascape. Klip den med en saks, så vokser de stiklinger ikke længere, de vil rådne og dø med tiden.

Vokser Bacopa caroliniana hurtigt?

Bacopa caroliniana er en forholdsvis let at dyrke stængelplante, som bliver over 10 tommer høj, hvis den ikke trimmes. Den kan trives selv under svagt lys, og vokser ikke usædvanligt hurtigt, hvilket gør den til et godt valg for begyndere.

Anbefalede: