Logo da.boatexistence.com

Er fredsstifteren en skurk i selvmordsgruppen?

Indholdsfortegnelse:

Er fredsstifteren en skurk i selvmordsgruppen?
Er fredsstifteren en skurk i selvmordsgruppen?

Video: Er fredsstifteren en skurk i selvmordsgruppen?

Video: Er fredsstifteren en skurk i selvmordsgruppen?
Video: ДАВНО ЗАБЫТЫЙ КИЛЛЕР ВЕРНУЛСЯ, НО НЕ ПОМНИТ КТО ОН И ОТКУДА - Призрак - Русский боевик 2024, Kan
Anonim

Type of Villain Christopher Smith, bedre kendt som Peacemaker, er en hovedperson i DC Extended Universe. Han debuterede som den sekundære antagonist af The Suicide Squad og vil vende tilbage som den titulære hovedperson i HBO Max-tv-serien Peacemaker.

Hvad lavede Peacemaker i Suicide Squad?

The New Suicide Squad

I 2021 blev Peacemaker nyligt rekrutteret af Amanda Waller til igen at slutte sig til Task Force X på en mission, han var ivrig efter at udføre: destroying a nazi- byggede anlæg i Corto M altese kaldet Jotunheim, samt udslette alle spor af det mystiske Project Starfish

Er Peacemaker ond i Suicide Squad?

Så vi kommer til at se Peacemaker med sin far, som spilles af Robert Patrick, hvor han kom fra, hvad han har lavet, hvad det betyder for ham, og hvor han skal hen efter alt dette. Fordi han ikke er en ond person, han er bare en dårlig fyr. Han virker på en måde uindløselig i filmen.

Er Peacemaker en skurk i Suicide Squad 2?

Med The Suicide Squad, der allerede fungerer som en hybrid genstart-efterfølger til David Ayers film fra 2016, er kontinuiteten i den skurkeagtige franchise allerede forvirret. På en underlig måde giver det mening for Peacemaker at være en efterfølger til filmen, delvist fordi Cenas karakter er en af kun få overlevende skurke fra filmen

Hvem dræbte Peacemaker?

Som et hold undersøgte de et magtfuldt væsen rettet mod militære faciliteter. Han så ud til at være blevet dræbt af superskurken Prometheus i Infinite Crisis 7 under en kamp for at redde Metropolis fra ødelæggelse.

Anbefalede: