Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er Malabar-bakken så dyr?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er Malabar-bakken så dyr?
Hvorfor er Malabar-bakken så dyr?

Video: Hvorfor er Malabar-bakken så dyr?

Video: Hvorfor er Malabar-bakken så dyr?
Video: ബാക്കി ചോറ് മിക്സിയിൽ👌മാവ് കുഴക്കേണ്ട,വീശി അടിക്കേണ്ട,കൈ വേദനിക്കാതെ ഏറ്റവും എളുപ്പത്തിൽ പൊറോട്ട. 2024, Kan
Anonim

Husene i Malabar Hills er et af de dyreste i verden, da placeringen giver en uhindret udsigt over Back Bay, Girgaum Chaupathi og Nariman Point Malabar House også har en bolig for Mohammed Ali Jinnah, grundlæggeren af Pakistan, selvom den ikke er åben for offentligheden på grund af ejendomsstridigheder.

Er Malabar Hills dyrt?

Ifølge Housing.com-data er Malabar Hills det dyreste område i Mumbai.

Hvad er specielt ved Malabar Hills?

Historie. Malabar Hill er placeringen af Walkeshwar-templet, grundlagt af Silhara-kongerne. Det oprindelige tempel blev ødelagt af portugiserne, men genopbygget igen i 1715 af Rama Kamath, og i 1860 blev der bygget 10 til 20 andre templer i regionen.

Er Malabar Hill et godt sted at bo?

Malabar Hill er en af de bedste og prestigefyldte lokaliteter i Mumbai Det har mange berømtheder, der bor i dette område og er et af de fredelige områder i Mumbai. Malabar-bakkerne er de mest velhavende steder i det sydlige Mumbai, hvor førende industrifolk og bureaukrater bor.

Hvilken del af Mumbai er rig?

Men Malabar Hill, Cuffe Parade, Juhu Bandra og Worli er de dyreste lokaliteter i Mumbai, med ejendomspriser på 30.000-60.000 Rs. pr. ft. Lad os se på de faktorer, der driver ejendomsværdierne i disse områder.

Anbefalede: