Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev synkronfilm optaget?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev synkronfilm optaget?
Hvornår blev synkronfilm optaget?

Video: Hvornår blev synkronfilm optaget?

Video: Hvornår blev synkronfilm optaget?
Video: When film becomes a MOVIE 2024, Kan
Anonim

' Jamie Dornan, venstre, og Anthony Mackie spiller som bedste venner i 'Synchronic', en indie-thriller, der blev optaget i New Orleans i slutningen af 2018.

Hvor blev Synchronic optaget?

Ifølge IMDb blev størstedelen af de Synchronic optagesteder optaget i New Orleans, Louisiana. New Orleans ligger langs Mississippi-floden. Byen er speciel for en af hovedrolleindehaverne Anthony Mackie, som er født i byen.

Hvilket år finder Synchronic sted?

Steve rejser tilbage til kysten af Mississippi-floden under krigen i 1812 og pådrager sig en benskade, mens han leder efter Brianna. Han finder hende i live i en skyttegrav fuld tilskadekomne og giver hende sin sidste Synchronic pille.

Hvor meget kostede det at lave Synchronic?

Med deres sidste sci-fi, The Endless, fik Aaron Moorhead og Justin Benson et seriøst gennemført visitkort. Imellem de to skrev de det, instruerede, medvirkede, redigerede, lavede filmoptagelser og lavede sandsynligvis kaffen på settet. Det var en gør-det-selv indie, der så ud til at koste $10 millioner

Er Synchronic et rigtigt stof?

Selv om ofrene findes under meget forskellige omstændigheder – en er blevet stukket af et århundreder gammelt sværd, mens andre er blevet brændt eller frosset ihjel – har de alle taget Synchronic, et designerstof baseret på hallucinogenet DMT.

Anbefalede: