Logo da.boatexistence.com

Hvem erstatter mila på under dæk?

Indholdsfortegnelse:

Hvem erstatter mila på under dæk?
Hvem erstatter mila på under dæk?

Video: Hvem erstatter mila på under dæk?

Video: Hvem erstatter mila på under dæk?
Video: Captain Sandy Yawn on Mila Kolomeitseva’s Homophobic Comments | WWHL 2024, Kan
Anonim

Below Deck Med's fill-in Chef Ben Robinson reflekterer over Mila Kolomeitseva, hvis rolle han senere skulle erstatte. Below Deck Mediterranean startede sæson 4 med en kvindelig kok for første gang i franchisehistorien - men det gik ikke så godt for Mila Kolomeitseva.

Hvem erstatter Mila?

Previews fik fans til at gætte, hvem det kunne være, men FOLK kan udelukkende annoncere Yawns valg: fan-favorit-cast medlem Ben Robinson! Den britiske kulinariske ekspert, 39, vender tilbage til Bravo reality-tv-serien fra næste uge.

Hvem bliver kok efter Mila er blevet fyret?

"Selvfølgelig får det mig til at føle mig forfærdelig," sagde hun i et interview. »Folk som mig, der har store egoer, skal nogle gange sættes lidt ned på jorden. Men det får mig til at føle, at jeg vil arbejde endnu hårdere." Da besætningens kok var væk, bad Yawn Surmava om igen at tjene som kok.

Er Mila virkelig en uddannet kok?

Milas en Cordon Bleu-uddannet kok, trods alt. … Det var dog ikke meningen, at det skulle være for kokken Mila. Efter den første charter var afsluttet, gik besætningen ud for at spise middag fra yachten.

Blev kokken Mila fyret?

Kokken Mila Kolomeitseva blev fyret i mandag aftens afsnit af Below Deck Mediterranean efter gæster klagede over, at de ikke kunne lide hendes mad og tredje gryderet Anastasia Surmava blev hentet ind for at køre tingene ind kabyssen. Kaptajn Sandy Yawn fort alte Mila: Som menneske har jeg al medfølelse i verden.

Anbefalede: