Logo da.boatexistence.com

Dør Callies baby?

Indholdsfortegnelse:

Dør Callies baby?
Dør Callies baby?

Video: Dør Callies baby?

Video: Dør Callies baby?
Video: Britney Spears - ...Baby One More Time (Official Video) 2024, Juli
Anonim

I et forsøg på at redde hendes liv, føder fødselslæge-gynækolog Addison Montgomery (Kate Walsh), Torres' præmature baby. Torres overlever og indvilliger i at gifte sig med Robbins. Efter tolv ugers bedring bliver både Torres og baby Sofia udskrevet og får lov til at forlade hospitalet.

Hvad sker der med Sofia i GREYs anatomi?

Sofia flytter til New York med Callie og Penny, men hun insisterer på at se sin mor, Arizona. Hun rejser tilbage et stykke tid for at bo hos Arizona, men hun anmoder om at tage tilbage til New York efter et kort stykke tid. Arizona beslutter sig for at flytte til New York, så Sofia får mulighed for at besøge begge mødre.

Får Callie nogensinde en baby?

Callie Torres er tidligere leder af ortopædkirurgi og bestyrelsesmedlem på Grey Sloan Memorial Hospital. Hun var gift med George O'Malley, men blev skilt, efter at han var hende utro. Hun bor i øjeblikket i New York sammen med ekskonen Arizona Robbins, med hvem hun har en datter, Sofia Robbin Sloan Torres

Hvilken episode mister Callie forældremyndigheden over Sofia?

Afsnit nr. " Family Affair" er det fireogtyvende afsnit, der fungerer som sæsonfinalen i den tolvte sæson af den amerikanske tv-serie Grey's Anatomy, og er det 269. samlede afsnit, som blev sendt på ABC den 19. maj 2016.

Har Callie en abort i GREYs anatomi?

She Havde A Abort Som et bevis på en seriøs karakterudvikling, ønskede de engang utilbøjelige til at få børn Arizona at fortsætte deres familie med Callie, efter at de var allerede forældre til Sofia sammen.

Anbefalede: