Logo da.boatexistence.com

Gik peter kostis på pension?

Indholdsfortegnelse:

Gik peter kostis på pension?
Gik peter kostis på pension?

Video: Gik peter kostis på pension?

Video: Gik peter kostis på pension?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Kostis sagde, at han takkede nej til tilbuddet af et par årsager, en var at han ikke gik på pension, men snarere blev skubbet ud Jeg fik en følelse af, at det handlede mere om redde ansigt for dem end at prøve at gøre noget godt for mig,” sagde Kostis. Du kan lytte til Kostis' komplette interview med No Laying Up her.

Hvad skete der Peter Kostis?

26 både Kostis, der har været hos CBS siden 1992, og McCord, som har været på holdet siden 1986, er ude af CBS golfhold. … To mangeårige golfanalytikere forlader CBS. Peter Kostis og Gary McCord vil ikke være en del af CBS's PGA Tour-dækning i januar, og slutter omkring tre årtiers løb for begge.

Hvorfor droppede CBS Peter Kostis?

"Timingen og årsagen til min og Garys afgang er de igangværende forhandlinger om en ny tv-kontrakt," sagde Kostis."Det er involveret her. Jeg ved ikke præcis hvordan eller hvad det kunne være, men jeg tror på, at den næste tv-kontrakt bliver radik alt anderledes.

Hvem forlod CBS golf?

Feherty, en anden kontroversiel (nu tidligere) CBS golfanalytiker kendt for sin humor, sarkasme og åbenhjertighed, arbejdede i Masters-turneringen i 19 år. Han skilte sig fra CBS tilbage i 2015.

Er Gary McCord pensioneret?

CBS Sports fyrer Gary McCord

I oktober 2019 annoncerede CBS, at det ikke ville forny Gary McCords kontrakt. Efter 33 år, bare sådan, var det slut. I et interview med Golf Digest sagde McCord, at hans afgang ikke var planlagt.

Anbefalede: