Logo da.boatexistence.com

Er bladstilk og pedicel?

Indholdsfortegnelse:

Er bladstilk og pedicel?
Er bladstilk og pedicel?

Video: Er bladstilk og pedicel?

Video: Er bladstilk og pedicel?
Video: БЫСТРЫЙ ASMR 👩‍⚕️ 29 РОЛЕВЫХ по Алфавиту 👷‍♀️🕵️‍♀️ АСМР / 29 Roleplays 2024, Kan
Anonim

Nøgleforskellen mellem stilk og stilk er, at bladstilken er stilken på et blad, mens stilken er stilken af en individuel blomst. I botanik er petiole og pedicel to udtryk, vi bruger til at henvise til to forskellige stilke. … Pedicel forbinder en individuel blomst med stilken eller stilken på en blomsterstand.

Hvilke strukturer er pedicel og petiole?

Petiole henviser til stilken, der fastgør bladbladet til stilken, mens pedicel refererer til stilken, der fastgør en enkelt blomst til blomsterstanden.

Er bladstilk og stilk det samme?

Som navneord er forskellen mellem bladstilk og stilk, at bladstilk er (botanik) stilken på et blad, der fastgør bladet til stilken, mens stilken er (botanik) en blomsterstands akse; stilken understøtter en blomsterstand.

Hvad er et eksempel på en bladstilk?

Stillebladet er en stilk, der fastgør et blad til plantestænglen … Gyvelrapsfamilien Orobanchaceae er et eksempel på en familie, hvor bladene altid er fastsiddende. I nogle andre plantegrupper, såsom speedwell-slægten Veronica, kan bladstilke og fastsiddende blade forekomme hos forskellige arter.

Hvad kaldes petiole også?

Stillebladet også kaldet mesopodium er en cylindrisk eller subcylindrisk glat eller rillet stilk på bladet, som løfter laminaen op over stilkens niveau. Så den korrekte mulighed er 'Mesopodium'.