Logo da.boatexistence.com

Blev shake it up annulleret?

Indholdsfortegnelse:

Blev shake it up annulleret?
Blev shake it up annulleret?

Video: Blev shake it up annulleret?

Video: Blev shake it up annulleret?
Video: Bella Thorne Breaks Down Her Best Looks, from Disney's "Shake It Up" to "Famous In Love" | Glamour 2024, Kan
Anonim

På trods af denne meddelelse optrådte han ikke i en eneste episode. Den 25. juli 2013 bekræftede Disney Channel, at Shake It Up ville slutte efter sin tredje sæson. Seriens finale blev sendt den 10. november 2013.

Hvad skete der med Shake It Up?

Disney Channel har annulleret "Shake It Up", hitserien med Bella Thorne og Zendaya som professionelle teenedansere i et lok alt tv-show. … For eksempel blev det i sidste måned annonceret, at "Good Luck Charlie" ville slutte efter sine fire sæsoner (100 afsnit) og en tv-film, på trods af dens fortsatte succes.

Hvornår blev Shake It Up annulleret?

På trods af denne meddelelse optrådte han ikke i en eneste episode. Den 25. juli 2013 bekræftede Disney Channel, at Shake It Up ville slutte efter sin tredje sæson. Seriens finale blev sendt 10. november 2013.

Hvorfor er Gunter ikke med i sæson 3 af Shake It Up?

Gunther optrådte kun i sæson 1 og 2. Han optrådte ikke i sæson 3, selvom hans skuespiller Kenton Duty sagde, at han ville Hvis han er fra et kongerige og fra Europa, han kunne være fra Skandinavien (Sverige, Danmark eller Norge), men igen er hans accent meget tæt på en tysk. Tyskland er dog ikke et kongerige.

Hvem ender CeCe med Shake It Up?

Cece er gift med Logan, og de har et barn, L. J. (Logan Jr.). Ty er single og arbejder for Flynn på en videospilvirksomhed, den største i verden.

Anbefalede: