Logo da.boatexistence.com

Hvordan katalyserer man gelcoat?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan katalyserer man gelcoat?
Hvordan katalyserer man gelcoat?

Video: Hvordan katalyserer man gelcoat?

Video: Hvordan katalyserer man gelcoat?
Video: Хорхе Сото: Будущее ранней диагностики рака? 2024, Kan
Anonim

Gelcoat skal påbegyndes (katalyseres) for at indstille til det punkt, at du kan røre ved det med en handske og ikke få det til at komme op på din finger inden for 45-60 minutter efter påføring. Generelt og afhængigt af temperaturen vil et katalysatorforhold på mellem 1,2% og 3% give dig den korrekte hærdningshastighed.

Hvad sker der, hvis du overkatalyserer gelcoat?

For meget katalysator – Det er også muligt at tilføje for meget katalysator (overkatalysere) til blandingen. Dette vil få gelcoaten til at begynde at hærde i dåsen, eller mens du påfører gelcoaten … Under katalysering forsinker hærdningsprocessen og forårsager falmning og kridtning i det endelige produkt.

Hvad er katalysatoren for gelcoat?

POLYESTER RESIN/GELCOAT ER KATALYSERET MED MEKP (METHYL ETHYL KETONE PEROXIDE) FORHOLDET ER CIRKE EN OUSE HÆRDER PR. GLON RESIN. BRUG FØLGENDE FORHOLD TIL MINDRE BELØB. DISSE BELØB MÅLLES LET I ONCE-KOPEN, SOM LEVERES MED RESINEN.

Hvor meget koster det at gelcoating en katalysator?

Brug altid 2 % katalysator i Gelcoats.

Kan du male over gelcoat?

Hvis gelcoaten er i god stand uden større revner eller krakeleringer, er arbejdet relativt ligetil-rent og klargør overfladen, påfør en epoxyprimer, slib primeren, fjern sliberesterne, og påfør derefter topcoaten.

Anbefalede: