Logo da.boatexistence.com

Skal jeg omgå min fabriksforstærker?

Indholdsfortegnelse:

Skal jeg omgå min fabriksforstærker?
Skal jeg omgå min fabriksforstærker?

Video: Skal jeg omgå min fabriksforstærker?

Video: Skal jeg omgå min fabriksforstærker?
Video: Кармический долг по дате рождения. Одна цифра многих удивит. Как узнать свою судьбу и будущее 2024, Kan
Anonim

Det kræver lidt mere arbejde at omgå fabriksforstærkeren, fordi du skal køre bypass-selen til fabriksforstærkeren, som ofte er placeret i en anden del af bilen. Det er norm alt den ekstra indsats værd, fordi du får bedre lyd fra dit nye stereoanlæg, selvom du beholder de fabrikshøjttalere.

Hvad vil det sige at omgå en forstærker?

A home theater bypass er en funktion på integrerede forstærkere, der giver dig mulighed for at få fantastisk lydkvalitet fra musik ved hjælp af dine normale højttalere Det gør det ved at omgå forstærkningskontrollerne, så din forforstærker kan simpelthen bruges som stereoforstærker. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om problemer med lydstyrken eller lydkvaliteten.

Kan du tilslutte subs til en fabriksforstærker?

I tekniske termer: …det tager forstærkede højttalerniveausignaler og konverterer dem til højkvalitets forforstærkersignaler, der kan føres ind i en forstærker. … Så nu ved du det – det er helt sikkert muligt at installere en subwoofer og forstærker til dit fabrikssystem, og stadig få det til at lyde godt.

Kan subs arbejde uden en forstærker?

Subwoofere er designet til at øge basfrekvenserne, hvilket resulterer i en dyb, dunkende lyd. I de fleste tilfælde er de parret med en forstærker for at booste lyden. Hvis du ikke har midler til begge komponenter, du kan stadig tilslutte en subwoofer uden en forstærker; det involverer simpelthen lidt mere knowhow.

Er det dårligt at lade forstærkeren være tændt?

At lade AV-receiveren og forstærkeren være tændt vil ikke forårsage skade De fleste er sat op til at bruge minimal strøm, mens de er tændt, og er sikre at sætte i standby-tilstand. Det ses ofte som god praksis at slukke for systemet og komponenterne mellem brug. Det vil dog ikke skade dit system, hvis det efterlades tændt.

Anbefalede: