Logo da.boatexistence.com

Hvad tager Alexis afsted?

Indholdsfortegnelse:

Hvad tager Alexis afsted?
Hvad tager Alexis afsted?

Video: Hvad tager Alexis afsted?

Video: Hvad tager Alexis afsted?
Video: Felix vs. Alexis: The Final Battle 2024, Juli
Anonim

' Heldigvis var de lettede over at vide, at Grahn ikke forlader serien, da skuespillerinden selv bekræftede det. Hun forsikrede fansene om, at selvom Alexis går igennem en svær tid i showet, vil hun være tilbage.

Hvad vil der ske med Alexis på General Hospital?

For at tilbringe tid med sin datter forklædte Alexis sig som en butler ved navn Dobson for at arbejde på Quartermaine-palæet. Til sidst, med hjælp fra psykiater Cameron Lewis, fik Alexis sit liv sammen og genvandt forældremyndigheden over sin lille pige.

Hvorfor skal Alexis på GH i fængsel?

Nancy Lee Grahn – Jail Time er lig med skærmtid

Det så ud til, at Alexis var på vej mod bagsmækken, efter at hun blev fundet skyldig i at skade Dante Falconeri (Dominic Zamprogna)) og blev sendt til Pentonville.

Hvem er i fængsel på GH?

Shawn Butler på GENERAL HOSPITAL er forblevet en fan-favoritkarakter, som seerne fortsat håbede ville få retfærdighed… da han sygner i fængsel for en forbrydelse, han ikke har begået! Skuespilleren Sean Blakemore debuterede i rollen i januar 2011, og i april blev han sat på kontrakt med sæben.

Er Alexis på General Hospital gift i det virkelige liv?

Grahn er ikke blevet gift, men det ser ud til, at hun snart vil gå ned ad gangen for første gang. I december 2019 annoncerede hun sin forlovelse med sin kæreste Richard Smith, en guitarist og musikprofessor ved University of Southern California.

Anbefalede: