Logo da.boatexistence.com

Hvilken ungkarl var Ellie på?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken ungkarl var Ellie på?
Hvilken ungkarl var Ellie på?

Video: Hvilken ungkarl var Ellie på?

Video: Hvilken ungkarl var Ellie på?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Bachelor Matt Agnew ser uigenkendelig ud i dag. Elly Miles og hendes storesøster Becky er 2020 Bachelorettes, men dette er ikke Ellys første Bachie-rodeo. Faktisk var den sprudlende blondine en frontløber i Matt Agnews sæson af The Bachelor i 2019.

Hvem endte Ellie fra The Bachelor op med?

I en anspændt bachelorette-finale endte Elly Miles med at vælge Frazer Neate som den sidste mand, der stod efter at have knust Joe Woodburys hjerte i følelsesladede scener. Og dramaet er stadig varmt, efter at Becky Miles i dag annoncerede, at hun havde skilt sig fra sin vinder Pete Mann, som dumpede hende via FaceTime efter kun tre dage.

Er Becky og Elly stadig sammen?

Senest holdt hun og søsteren/kammeraten Bachelorette Becky Miles en Q&A på Instagram for fans. Den 26-årige afslørede, "Frazer og jeg er stadig gode! Vi er stadig sammen. Jeg skal flytte til Queensland i januar – det er planen.”

Er Elly og Frazer stadig sammen 2020?

Elly tog til sin Instagram i en ret trist video og bekræftede, at hun og Frazer har stoppet. … " Frazer og jeg er ikke længere sammen, vi gik fra hinanden i weekenden," afslørede hun i videoen. "Det er en ret hurtig vending at tro, at du vil være sammen med en person for evigt, til at være single igen. "

Hvem dater Elly nu?

Men det ser ud til, at Elly Miles har fundet kærligheden kun tre måneder efter at have afsluttet tingene med sin ekskæreste. Ifølge The Wash dater den tidligere Bachelorette-stjerne, 26, nu pensionerede rugby league-stjerne Sandor Earl. Parret er angiveligt blevet 'uadskillelige' efter at være blevet introduceret af en fælles ven.

Anbefalede: