Logo da.boatexistence.com

Kan du parkere på Charing Cross hospital?

Indholdsfortegnelse:

Kan du parkere på Charing Cross hospital?
Kan du parkere på Charing Cross hospital?

Video: Kan du parkere på Charing Cross hospital?

Video: Kan du parkere på Charing Cross hospital?
Video: STOP! Road is NOT FINISHED! 2024, Juli
Anonim

Charing Cross Hospital er et akut generelt undervisningshospital beliggende i Hammersmith, London, Storbritannien. Det nuværende hospital blev åbnet i 1973, selvom det oprindeligt blev etableret i 1818, cirka fem miles øst, i det centrale London.

Er der gratis parkering på Charing Cross hospital?

Parkering på hospitalet

Der er syv betalings- og udstillingsautomater rundt omkring på stedet. Der er 25 tilgængelige parkeringspladser på stedet, som er gratis for indehavere af Blue Badge. To pladser er ved skadestuen.

Er der parkering på Hammersmith hospital?

Generelle parkeringspladser er placeret på Artillery Lane, på den vestlige side af bygningen og på bagsiden af hospitalet foran den nordlige indgang til stedet. Parkering koster £2,40 i timen. Sørg for, at du har nok penge til at betale for og vise din billet i forruden på dit køretøj.

Lukker Charing Cross-hospitalet?

Vi ønsker at forsikre vores personale, patienter, lokale beboere og partnere om, at Charing Cross IKKE lukker, og at der IKKE vil være nogen reduktion i hospitalets akutmodtagelse og bredere tjenester under levetid for STP, som løber indtil april 2021.

Kan du betale med kort for hospitalsparkering?

Parkering på Royal Free Hospital koster £3 i timen (maks. £24, billetten udløber ved midnat), 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. … Besøgende kan betale for deres parkering med kontanter, kort og telefon eller ved at downloade appen.

Anbefalede: