Logo da.boatexistence.com

Hvor uk kørekortnummer?

Indholdsfortegnelse:

Hvor uk kørekortnummer?
Hvor uk kørekortnummer?

Video: Hvor uk kørekortnummer?

Video: Hvor uk kørekortnummer?
Video: Sådan importerer man en bil eller autocamper fra udlandet! 2024, Kan
Anonim

Hver licensindehaver i England, Skotland og Wales har et unikt førernummer, som er på 18 tegn. Tegnene er opbygget på følgende måde: 1–5: De første fem tegn i efternavnet (polstret med 9-tal, hvis der er færre end 5 tegn).

Hvor er førernummeret på kørekortet?

Et førernummer er det ni-cifrede nummer på dit kørekort. Det bruges til at spore din kørehistorik. Hvis du har et plastikkørekort, findes dette nummer i felt 4d på forsiden af dit kørekort.

Indeholder kørekortnummeret de sidste 2 cifre i Storbritannien?

De sidste 4 cifre inkluderer de 2 cifre helt til sidst, efter mellemrummet. For eksempel, hvis nummeret er SMITH806704SI9NE 78, vil de sidste 4 cifre være NE78.

Hvordan kan jeg finde mit kørekortnummer uden mit kørekort UK?

Hvis du ikke kan finde dit kørekortnummer, kan du tjekke det ved at bruge dit National Insurance-nummer på GOV. UK, se kørekort. Hvis du har mistet dit kørekort og ikke ved hvad dit NI-nummer er, kan du bestille en erstatning online GOV. UK, erstatte et kørekort.

Er førernummer det samme som licensnummer UK?

Forstå dine medarbejderes unikke kørekortnummer

Hver licensindehaver i England, Skotland og Wales har et unikt førernummer, som er 16 tegn langt Tegnene er konstrueret på følgende måde: 1–5: De første fem tegn i efternavnet (polstret med 9-taller, hvis mindre end 5 tegn)

Anbefalede: