Logo da.boatexistence.com

Blev ortho tri cyclen lo afbrudt?

Indholdsfortegnelse:

Blev ortho tri cyclen lo afbrudt?
Blev ortho tri cyclen lo afbrudt?

Video: Blev ortho tri cyclen lo afbrudt?

Video: Blev ortho tri cyclen lo afbrudt?
Video: Советские актеры и их дети/СТАЛИ ПРЕСТУПНИКАМИ И УБИЙЦАМИ 2024, Kan
Anonim

Ortho Tri-Cyclen Lo-mærket navn er udgået i USA Hvis generiske versioner af dette produkt er blevet godkendt af FDA, kan der være generiske ækvivalenter tilgængelige.

Hvorfor blev Ortho Tri-Cyclen udgået?

Det er vigtigt at bemærke, at Tri-Lo Sprintec ikke blev trukket på grund af sikkerhedsproblemer, men snarere på grund af en patentkrænkelseskamp mellem mærkeproducenten Janssen Pharmaceuticals og den generiske producent Teva Pharmaceuticals. Tri-Lo Sprintec så ud til at være forsvundet, indtil den for nylig genopstod.

Er der en generisk version af Ortho Tri-Cyclen Lo?

Tevas generiske Ortho Tri-Cyclen® Lo-tabletter: Tri-Lo-Sprintec® (norgestimate- og ethinylestradiol-tabletter, USP) - trifasisk regime.

Hvordan er prævention som Ortho Tri-Cyclen Lo?

MonoNessa og TriNessa er to generiske p-piller. MonoNessa er en generisk version af mærkenavnet Ortho-Cyclen. TriNessa er en generisk version af mærkenavnet Ortho Tri-Cyclen. Denne artikel beskriver, hvordan MonoNessa og TriNessa er ens, og hvordan de er forskellige.

Kan ORTHO-CYCLEN forårsage vægtøgning?

Nogle kvinder bekymrer sig om vægtøgning, når de tager Ortho Cyclen og andre p-piller. Selvom det måske giver dig mundgodt, er det for det meste vandretention (og ikke faktisk fedt), der er skylden.

Anbefalede: