Logo da.boatexistence.com

Er diphenylmethan et fast stof ved stuetemperatur?

Indholdsfortegnelse:

Er diphenylmethan et fast stof ved stuetemperatur?
Er diphenylmethan et fast stof ved stuetemperatur?

Video: Er diphenylmethan et fast stof ved stuetemperatur?

Video: Er diphenylmethan et fast stof ved stuetemperatur?
Video: крем ПЕРСИКОВОЕ МОРОЖЕНОЕ! без желатина ! Для НАЧИНКИ ТОРТОВ! Вкуснейший и ароматный крем! 2024, Kan
Anonim

Det er et fast stof under stuetemperatur, og dets smeltepunkt er på 22 grader celsius til 24 celsius grader celsius. Derfor konkluderes det, at diphenylmethan er flydende ved stuetemperatur.

Hvordan ved du, om et stof er fast ved stuetemperatur?

Hvis det normale smeltepunkt for et stof er under stuetemperatur, er stoffet en væske ved stuetemperatur. Benzen smelter ved 6°C og koger ved 80°C; det er en væske ved stuetemperatur. Hvis både det normale smeltepunkt og det normale kogepunkt er over stuetemperatur, er stoffet et fast stof.

Hvordan fremstilles diphenylmethan?

Det er fremstillet ved Friedel–Crafts-alkylering af benzylchlorid med benzen i nærværelse af en Lewis-syre såsom aluminiumchlorid: C6 H5CH2Cl + C6H6→ (C6H5)2CH2 + HCl.

Er stofferne laurinsyre og stearinsyre faste eller flydende ved stuetemperatur?

Dette observeret i serierne laurinsyre (C12), palmitinsyre (C16), stearinsyre (C18). Stuetemperatur er 25oC, laurinsyre, der smelter ved 44o, er stadig et fast stof, mens arachidonsyre for længst er smeltet ved -50 o, så det er en væske ved stuetemperatur

Hvad bruges diphenylmethan til?

Diphenylmethan er meget brugt i syntesen af luminogener til aggregeringsinduceret emission (AIE). Det bruges til fremstilling af en polymerisationsinitiator, diphenylmethyl kalium (DPMK).

Anbefalede: