Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev caissons første gang brugt?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev caissons første gang brugt?
Hvornår blev caissons første gang brugt?

Video: Hvornår blev caissons første gang brugt?

Video: Hvornår blev caissons første gang brugt?
Video: Why the Brooklyn Bridge used Elephants to Prove its Safety - IT'S HISTORY 2024, Juli
Anonim

Caisson-teknik går tilbage til mindst det 18. århundrede, hvor den blev brugt til at forankre så berømte strukturer som Brooklyn Bridge, der afsluttede sin 14-årige konstruktion i 1883 og som anses for at være et kendetegn for amerikansk innovation.

Hvilket år begyndte arbejdet i sænkekasserne?

Konstruktionen af Brooklyn Bridge begyndte den 2. januar 1870 Det første arbejde indebar konstruktion af to sænkekasser, hvorpå ophængningstårnene skulle bygges. Brooklyn-sidens caisson blev bygget på Webb & Bell-værftet i Greenpoint, Brooklyn, og blev søsat i floden den 19. marts 1870.

Hvem opfandt kaissonen?

Kaissonlåsen blev først demonstreret ved Oakengates på en nu tabt del af Shropshire-kanalen i 1792, hvor dens opfinder, Robert Weldon (f:? 1754 til d:1810) byggede en model i halvskala.

Bruges caissons stadig?

Caissons bruges generelt som midler til at fuldføre nybyggeri og kan fungere som en slags kassedam, mens byggeriet er i gang. Cofferdams er dog ikke en del af den permanente struktur og bruges typisk til at udføre reparationer eller vedligeholdelse af strukturen.

Hvad var sænkekasser vant til?

I geoteknisk teknik er en caisson (/ˈkeɪsən/ eller /ˈkeɪsɒn/; lånt fra fransk caisson, fra italiensk cassone, hvilket betyder stor kasse, en forstærkning af cassa) en vandtæt fastholdelsesstruktur, der bruges, for eksempelat arbejde på fundamentet af en bropille, til konstruktion af en betondæmning eller til reparation …

Anbefalede: