Logo da.boatexistence.com

I krydshovedet på dampmaskiner er lejet et?

Indholdsfortegnelse:

I krydshovedet på dampmaskiner er lejet et?
I krydshovedet på dampmaskiner er lejet et?

Video: I krydshovedet på dampmaskiner er lejet et?

Video: I krydshovedet på dampmaskiner er lejet et?
Video: Classic Motorcycle Workshop Video Log 3 - Norton Commando road test etc 2024, Kan
Anonim

Engelsk: Tværhovedet på en dampmaskine er det glideleje, der bruges til at understøtte sideværts kræfter fra plejlstangen uden at placere denne sideværts belastning på stemplet eller stempelstangspakningerne. … Men nogle store forbrændingsmotorer bruger stadig krydshovedstempler.

Hvad er et krydshovedleje?

n. et glidende element i en frem- og tilbagegående motor til at holde bevægelsen af leddet mellem en stempelstang og en plejlstang i en lige linje.

Hvor er krydshovedet?

Et krydshoved er en blok eller stang mellem stemplet og plejlstangen på en motor, der forhindrer stemplet i at bevæge sig fra side til side og beskadige stemplet og cylinderen. Tværhovedet styrer stempelstangen og beskytter den mod plejlstangens sideværts kræfter.

Hvilken væske bruges i dampmaskine?

En dampmaskine er en varmemotor, der udfører mekanisk arbejde ved at bruge steam som sin arbejdsvæske. Dampmaskinen bruger kraften fra damptrykket til at skubbe et stempel frem og tilbage inde i en cylinder.

Hvilke af følgende led bruges til at forbinde stempelstangen og krydshovedet på en motor?

Cotter's joint er meget brugt til at forbinde stempelstangen og krydshovedet på en dampmaskine, som en samling mellem stempelstangen og skrædderpumpestangen, fundamentbolten osv.

Anbefalede: