Logo da.boatexistence.com

Hvordan tabby cats fik m?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan tabby cats fik m?
Hvordan tabby cats fik m?

Video: Hvordan tabby cats fik m?

Video: Hvordan tabby cats fik m?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

Den tydelige 'M'-markering på a Tabbys pande menes af nogle at stå for enten 'Mau', som er det egyptiske ord for 'kat', Jomfru Maria eller også Mohammed, der siges at have elsket Tabbies. Andre Tabby-mønstre kom fra selektiv avl og mutationer af makrel Tabby-katte.

Hvordan fik tabbykatten sit M?

Mærket for en ægte tabby kat

En historie siger, at 'M' er relateret til ordet 'mau', som i det gamle Egypten betød 'kat'. I kristen folklore dukkede en tabby kat pligtskyldigt op for at trøste baby Jesus. I taknemmelighed strøg hans mor Mary kattens hoved og efterlod et 'M'-mærke på dens pande

Hvad er m'et på en kats pande?

Den klassiske tabby (også kendt som plettet eller marmoreret tabby) har 'M'-mønsteret på panden, men kropsmarkeringerne, snarere end primært tynde striber eller pletter, er tykke buede bånd i et hvirvlet eller hvirvlet mønster med et karakteristisk mærke på hver side af kroppen, der ligner en bullseye.

Hvor stammer tabby cat fra?

Tabby, type mørkstribet pelsfarve, der findes hos både vilde og tamkatte. En af de mest almindelige pelsfarver, tabbymønsteret daterer sig tilbage til huskatte i det gamle Egypten Det er en anerkendt farvevariant hos racekatte og ses ofte hos katte af blandet herkomst.

Hvorfor kaldes de tabby-katte?

Tabbies blev navngivet After a Baghdad Silk

Tabby-katte fik deres navn ved at blive sammenlignet med silke fra "Attabiy"-distriktet i Bagdad, og det mellemfranske udtryk fra det 14. århundrede for det var "atabis", som derefter blev til "tabis", og til sidst vores engelske ord, "tabby. "

Anbefalede: