Logo da.boatexistence.com

Hvorfor tilsættes et dobbelt overskud af klorid?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor tilsættes et dobbelt overskud af klorid?
Hvorfor tilsættes et dobbelt overskud af klorid?

Video: Hvorfor tilsættes et dobbelt overskud af klorid?

Video: Hvorfor tilsættes et dobbelt overskud af klorid?
Video: الحلقة (27) | Hemodialysis | طرق الغسيل الكلوى | الجزء الثالث 2024, Juli
Anonim

Et dobbelt overskud af chlorid tilsættes til bundfaldet for at sikre, at alle sølvioner udfældes. NaCl og CuCl2 er opløst i vand og er derfor ikke en hindrende faktor i forsøget.

Hvorfor bruger vi ikke bare s altsyre til både at opløse og udfælde sølvet?

7. Hvorfor bruger vi ikke bare s altsyre til både at opløse og udfælde sølvet? Fordi hydrogen er opløseligt, og der vil ikke dannes bundfald.

Hvorfor vaskes sølvchloridpræcipitatet med salpetersyre?

Hvis du vasker med salpetersyre, opretholdes en høj elektrolytkoncentration, og AgCl-partiklerne forbliver størknet sammen. Når du tørrer bundfaldet, nedbrydes syren og fordamper, så det burde ikke have en stærk effekt på bundfaldsmassen.

Vil salpetersyren i vaskevandet forstyrre vægten af sølvchloridet?(Salpetersyre fremstilles ved at opløse gassen n2o5 i vand?

salpetersyren vil ikke forstyrre din analyse for at finde massen af sølv i legeringen. … Når NaCl tilsættes, kombineres sølvionerne med chloridionerne og danner et bundfald af AgCl(s), som vil blive filtreret og vasket.

Hvorfor bruges en speciel filterdigel i stedet for almindeligt filterpapir?

Der bruges en speciel filterdigel i stedet for almindeligt filterpapir, fordi det giver hurtig filtrering og hjælper med at trække det opløselige materiale og vand igennem. Du skal også vaske flere gange, så det fremskynder processen.

Anbefalede: