Logo da.boatexistence.com

Er mrs dursley en tøs?

Indholdsfortegnelse:

Er mrs dursley en tøs?
Er mrs dursley en tøs?

Video: Er mrs dursley en tøs?

Video: Er mrs dursley en tøs?
Video: The Life of the Dursleys Explained 2024, Kan
Anonim

Nej, det er hun ikke, hun er ikke en Squib. Hun er en muggler. Men du bliver nødt til at læse de andre bøger. Warner Bros.

Er fru Dursley en heks?

Petunia Dursley (født Evans) (ca. 1960 – ca. 2020) var en engelsk mugglerkvinde, den ældste datter af hr. og fru Evans og mugglerens søster -født heks Lily Potter. I sin barndom afbrød hun kontakten med sin søster og nægtede at have nogen kontakt med troldmandsverdenen.

HVEM har sendt brøleren til tante Petunia?

Leveret via

Denne brøler blev skrevet af Albus Dumbledore til Petunia Dursley den 2. august, 1995, for at minde hende "om den pagt, hun havde beseglet ved at tage Harry Potter" ind i hendes hjem. Denne brøler sikrede, at Harry Potter fortsatte med at bo i Dursley-residensen.

Hvordan vil du beskrive hr. Dursley?

Harrys Muggle-onkel, Mr. … Dursley, beskrives lige ud af porten som " en stor, kødfuld mand med næsten ingen hals, selvom han havde et meget stort overskæg " (1.2). Han og hans kone Petunia er besat af deres eneste barn, Dudley, og tænker "der [er] ingen finere dreng nogen steder" (1.2).

Bled Vernon Dursley et fedt jakkesæt?

På det tidspunkt, hvor han skulle på sættet til Harry Potter og Dødsregalierne, havde Melling tabt sig så meget, at de næsten var nødt til at omforme rollen. I stedet valgte de at gå Neville Longbottom-ruten og fedte ham op med en protesedragt.

Anbefalede: