Logo da.boatexistence.com

Hvordan laves kalandreret vinyl?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan laves kalandreret vinyl?
Hvordan laves kalandreret vinyl?

Video: Hvordan laves kalandreret vinyl?

Video: Hvordan laves kalandreret vinyl?
Video: Hvordan laves og fremstilles te fra tebusken? - Komplet guide 2024, Kan
Anonim

Kalandreret vinylfilm Ingredienserne blandes og derefter æltes og uddrives af ekstruderen som lasagneplader. Gigantiske, opvarmede stålvalser danner vinylen til en tynd plade i en proces, der kaldes kalandrering.

Hvad er standard kalandreret vinyl?

Kalandreret vinyl er norm alt 2,5 mils til 4 mils tykt Omtales som korttids-, økonomi- eller mellemliggende film, produktet er ikke formbart og strækker sig ikke så godt. Det er bedst til flade, enkle overflader. Disse film er mindre holdbare end de medvirkende og holder typisk 3-6 år.

Hvordan laves vinylfilm?

I fremstillingen bages støbt vinyl film Når opløsningsmidlerne fordamper i denne bageproces, bliver væsken til en fast film. Bagning fordamper opløsningsmidler fra den våde organosol og efterlader en tør film. I denne "fusions"-proces binder blødgøringsmidlet til PVC-harpiksen, hvilket giver støbt vinylfilm dens styrke.

Hvad betyder lamineret kalandreret?

The Calendered Vinyl-materialet er et højglansmateriale. Lamineringen giver en UV-beskyttende/ridsemodstand, som beskytter printene mod at blive ridset og falme. … Det trykte mærkat kan påføres allerede eksisterende skilte og materialer.

Hvad er forskellen mellem kalandreret og støbt vinyl?

Støbt og kalandreret film begynder som lignende materialer, men deres fremstillingsprocesser giver meget forskellige resultater. Cast film er tyndere og mere langtidsholdbar, mens kalandreret film er tykkere, stivere og billigere.

Anbefalede: