Logo da.boatexistence.com

Er huntsville tx et godt sted at bo?

Indholdsfortegnelse:

Er huntsville tx et godt sted at bo?
Er huntsville tx et godt sted at bo?

Video: Er huntsville tx et godt sted at bo?

Video: Er huntsville tx et godt sted at bo?
Video: The Strange and Eerie Demon’s Road of Texas 2024, Juli
Anonim

Huntsville har en livability-score på 76/100 og er rangeret som 677 i Texas og 3.993 i USA. Pak dine tasker! Dette er en meget høj score sammenlignet med andre amerikanske byer. At bo i Huntsville kunne være et godt valg!

Hvordan er det at bo i Huntsville, TX?

Huntsville er en by i Texas med en befolkning på 41.592. … At bo i Huntsville tilbyder beboerne en tæt forstadsstemning, og de fleste beboere lejer deres hjem. I Huntsville er der en masse parker. Beboere i Huntsville har en tendens til at have moderate politiske holdninger.

Hvad er kriminaliteten i Huntsville, Texas?

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomsforbrydelse i Huntsville er 1 ud af 51Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Huntsville ikke et af de sikreste samfund i Amerika. I forhold til Texas har Huntsville en kriminalitetsrate, der er højere end 68 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Hvad er Huntsville Texas kendt for?

Huntsville er måske bedst kendt som hjemmet for Texas State Penitentiary Etableret i 1848 som det første statsfængsel og har huset generationer af texanere. Hør deres historier, og lær fængslets indre funktioner at kende, når du stopper ved Texas Prison Museum.

Hvor bliver fanger henrettet i Texas?

Dødsstraf

The Huntsville Unit er placeringen af henrettelseskammeret i staten Texas. TDCJ huser mandlige dødsdømte i Polunsky-enheden og kvindelige dødsdømte i Mountain View-enheden.

Anbefalede: